tala fou

O le televave fua faatatau o stabilizers PVC i le totoga ma paipa e pei o faʻamalama talaaga, maumaʻa & semi-malo o ata tifaga, uaea & uaea, ufiufi ma fola o loʻo fesoasoani i le maketi e faʻateleina. O tusi talosaga a le PVC o loʻo avea ma polymers masani ma tuai, o le suiina o le PVC i luga o le masani masani o loʻo fuafuaina le faʻatupulaia o maketi o le faʻamautuina o le PVC. O le alualu i luma i le fausiaina alamanuia i le salafa o Asia-Pasefika (APAC) maketi o loʻo aumaia lelei le tele o sea ma tupe maua o loʻo faʻatupeina se ono maketi faʻavae o loʻo fesoasoani i le faʻamautuina o le maketi o le PVC e olaola. O le atinaʻe o loʻo tatalaina le faitotoʻa o avanoa mo le au taaalo maketi, o le siʻitia o le saoasaoa o tagata taʻa ulu i totonu e faʻamautinoa ai le manuia o le faʻatusatusaga o le PVC stabilizer maketi i le vaitau fuafuaina o le 2020 i le 2027.

O le maketi faʻamautu o le PVC o le a oʻo atu i le $ 5.32 piliona i le 2027, ae o loʻo lesitalaina le 4.90% mo le vaitau o le 2020 i le 2027. O faʻamaumauga a le maketi o le stabilizer o le PVC o loʻo suʻesuʻeina le tuputupu aʻe, lea o loʻo nofo aitalafu ai nei. o le au taaalo maketi eseese o loʻo faʻatatauina le tamaoaiga o loʻo tulaʻi mai e pei o Asia-Pasefika (APAC) ma le atiaʻe o 'itulagi taga o lenei mea taua o le sili fuafuaina o PVC faʻamautuina maketi i le vaitau fuafuaina o le 2020 i le 2027.

O le maketi o le stabilizer o le PVC e suʻesuʻeina ma le tele o le maketi, o faʻamatalaga o le voluma e saunia e le ituaiga o talosaga, ma le iʻuga o le tagata e pei ona taʻua i luga

O atunuʻu o loʻo lipotia i le lipoti o le maketi o le stabilizer o le US, Canada ma Mexico i Amerika i Matu, Siamani, Farani, UK, Netherlands, Switzerland, Peleseuma, Lusia, Italia, Sepania, Turkey, Rest of Europe i Europe, China, Japan, India , South Korea, Singapore, Malaysia, Australia, Thailand, Indonesia, Philippines, Rest of Asia-Pacific (APAC) i Asia-Pacific (APAC), Saudi Arabia, UAE, Israel, Egypt, South Africa, Rest of Middle East ma Aferika (MEA) o se vaega o Sasaʻe Tutotonu ma Aferika (MEA), Pasila, Atenitina ma Malolo o Amerika i Saute o se vaega o Amerika i Saute.

O Asia-Pacific (APAC) o loʻo pulea le maketi faʻamautu o le PVC i le vaitau ua fuafuaina o le 2020 i le 2027, ona o le tele o le maketi o loʻo maua i fale fauina i taga a Saina ma Initia. Ua faʻauiga e Saina le maualuga o tupe maua aupega o le faʻamautuina o maketi o le PVC e mafua i le faʻatuina faʻaitulagi. Faʻailoa Initia o loʻo teteʻe i le tele o manaʻoga o le PVC apalai ona o le alualu i luma alualu i luma i le vaega o faʻatoʻaga, paipa faʻapipiʻi ma tuputupu aʻe fale nofo.

Ua faʻavasegaina le maketi faʻamautu o le PVC i luga ole faʻavae o ituaiga, apalai ma le faʻaaogaina o tagata. O le tuputupu aʻe i totonu o vaega eseʻese e fesoasoani ia te oe i le mauaina o le malamalama e fesoʻotaʻi ma le tuputupu aʻe eseese mafuaʻaga faamoemoeina o le a salalau i le maketi ma fausia eseʻese metotia e fesoasoani faʻailoa autu faʻaoga vaega ma le eseʻesega o lau faʻatau maketi.

O le au taaalo tele aofia ai i le lipoti stabilizer maketi PVC o BASF SE, Arkema, Baerlocher GmbH, SONGWON, Pau Tai Alamanuia Corp., Akzo Nobel NV, Clariant, Addivant, Valtris Faapitoa vailaau, AKCROS KIMI, PATCHAM (FZC)., Sun Ace Kakoh (Pte.) Ltd., Chemson Ltd faʻatasi ai ma isi taʻaloga a le atunuʻu ma le lalolagi atoa. Maketi faʻasoa faʻamatalaga e avanoa mo lalolagi, North America, Europe, Asia-Pasefika (APAC), Tutotonu Sasaʻe ma Aferika (MEA) ma Amerika i Saute eseese. DBMR suʻesuʻe malamalama i tauvaga malosiʻaga ma saunia tauvaga auiliiliga mo tauva taʻitasi eseʻese.


Taimi Post: Jun-19-2020